Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ترانه‌های قدیمی: پیکان جوانان» نمایشی موزیکال به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمانیان است که رضا یزدانی، احسان کرمی و هانا کامکار خوانندگانش هستند و مهتاب نصیرپور، افشین هاشمی، هومن برق‌‌نورد، مهدی ساکی، احسان کرمی، هانا کامکار، سینا رازانی، سانیا سالاری، سعید توکلی، نوشین اعتماد، آلاله زارع‌طلب و مانیا علیجانی در آن نقش‌آفرینی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین / این نمایش از دوشنبه ۲۹ آبان روی صحنه رفته و قرار است تا پنجشنبه ۳۰ آذر به اجرایش ادامه دهد اما رحمانیان می‌گوید شایعات و دروغ‌پردازی‌ها پیرامون این اثر نمایشی، اجرای آن را در هفته پایانی با مشکلاتی مواجه کرده است.

رحمانیان درباره حاشیه‌هایی که درباره  نمایشی که روی صحنه برده است، گفت: حدود یک هفته‌ای است که چند سایت خبری شروع به پخش شایعه‌ای درباره «ترانه‌های قدیمی: پیکان جوانان» کرده‌اند؛ می‌گویند رحمانیان در کارش از ترانه‌های خواننده حامی منافقین استفاده کرده است! و می‌گویند این نمایش با این کار دوباره منافقین را احیا می‌کند!

کارگردان «ترانه‌های قدیمی» تصریح کرد: در پاسخ باید بگویم اولا بازخوانی یک ترانه ربطی به خواننده‌ی آن ندارد؛ مربوط به ترانه‌سرا و آهنگساز است برای همین هم ترانه‌ای را بارها و بارها بازخوانی می‌کنند. در سال‌های اخیر ترانه‌های خوانندگان قبل از انقلاب؛ بارها و بارها بازخوانی شده و بهترین‌هایش را هم علیرضا قربانی و علیرضا افتخاری بازخوانی کرده‌اند. همگی هم مجوز وزارت ارشاد را داشته و آلبوم‌هایشان پرفروش بوده است پس اصل، بازخوانی ترانه مشکل نیست.

رحمانیان ادامه داد: مشکل بزرگتر این است که ما اصلا از آثار این خواننده در این کار استفاده نکرده‌ایم! یعنی کل داستان غلط است و مغرضانه و دروغ نوشته‌اند. ترانه‌ای که مدنظر این دوستان است متعلق به خواننده دیگری  است. به علاوه در فیلمی که آنها گرفته‌اند؛ هم‌خوان را حذف کرده و روی دور تند گذاشته و نمایش می‌دهند. می‌گویند خانمی در کار تک‌خوانی کرده است. نمی‌دانم این سایت‌ها به کجا وصل هستند اما دروغگو و مغرضند و کمر همت بسته‌اند تا برخی تئاترهای روی صحنه را با مشکل مواجه کنند و به آنها فشار بیاورند.

او گفت: درحالی ترانه «درد عشق و انتظار» را به یک خواننده سیاسی منتسب کردند که اصلا ربطی به آن خواننده ندارد. اما به این امر نیز بسنده نکردند و در کنارش داستان‌سرایی هم کرده‌اند که این خواننده؛ ترانه‌ای که ما انتخاب کرده‌ایم را به منافقان تقدیم کرده است! در صورتی که چنین ترانه‌ای اصلا توسط این خواننده خوانده نشده که بخواهد به کسی تقدیم شود.

رحمانیان خاطرنشان کرد: این ترانه متعلق به خواننده‌ای است است که در ایران زندگی می‌کنند و اصلا خارج از کشور نرفته است و با یک جستجوی ساده می‌توان حقیقت را فهمید.

او با اظهار تاسف از تاثیر این شایعات روی مسئولان وقت گفت: متاسفانه این شایعات روی مدیران نمایشی هم اثر گذاشته و باعث شده ما در هفته آخر اجرا با شرایط سختی مواجه شویم./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۲۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش

هرچند وقت یک‌بار خبری جعلی یقه هنرمندان را می‌گیرد و در این میان استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از ۱۴ دی ۱۴۰۱ که ترانه علیدوستی با قرار وثیقه آزاد شد، دیگر کمتر مثل سابق با جنجال سر زبان‌ها بود، تا اینکه این اواخر نادره حکیم الهی، مادر ترانه علیدوستی بدون اینکه نامی از بیماری دخترش ببرد، گفت که ترانه به بیماری سختی مبتلا شده، که اکنون حالش خوب است. او بدون اینکه نامی از بیماری ببرد، گفت: منشا بیماری دخترش مشخص نیست.

چند روز بعد تصاویری از ترانه علیدوستی و ملاقات پدرش و بازیگران با او در فضای مجازی منتشر شد، که مشخص شد این تصاویر متعلق به بستری شدن الناز شاکردوست است، که چند سال پیش سر صحنه فیلمبرداری دچار حادثه شده بود.

بر اساس ماده ۱۶، قانون جرائم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد، یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. اگر تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، متهم به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۷، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سید رضا نقی‌نژاد اورنگ، کارشناس و منتقد سینما در واکنش به خبرسازی‌های جعلی که چند وقت یکبار یقه هنرمندان را می‌گیرد، گفت: متاسفانه بعضی از شبه هنرمندان و شبه بازیگران برای اینکه توی چشم باشند، برای خودشان شایعه درست می‌کنند، یا به افرادی پول می‌دهند تا برایشان اینکار را کند. وقتی خبر منفی درباره آن‌ها منتشر شد، ناگهان سر زبان‌ها می‌افتند. چون آن‌ها نمی‌توانند با هنرشان دیده شوند، دست به دامن اخبار جعلی می‌شوند.

اورنگ ادامه داد: بعضی از فعالان فضای مجازی به دنبال خوراک می‌گردنند. آن‌ها وقتی می‌بینند خوراکی ندارند، از صدا، تصویر و فیلم افراد سوء استفاده می‌کنند. افراد باید به حریم یکدیگر احترام بگذارند. اگر بنا به کنترل فضای مجازی است، باید نظارت‌ها شدید باشد تا دیگر شاهد این سوء استفاده‌ها نباشیم. وقتی ناگهان در فضای مجازی اعلام می‌شود که فلان شخص فوت کرده یا در بیمارستان بستری است و بلافاصله تکذیب می‌شود، با جان مردم بازی می‌کند. الان فضای مجازی به گونه‌ای شده که آدم‌ها فکر می‌کنند هر کاری می‌توانند انجام دهند و دیده نمی‌شوند.

به گفته این کارشناس سینما، وقتی یک خبرنگار مطلبی را می‌نویسد، همه نهاد‌ها به سراغش می‌روند و شکایت می‌کنند. چرا برای بی‌سامانی فضای مجازی کاری نمی‌شود؟ حتماً باید سوء استفاده رخ دهد؟ ما باید به دنبال پیشگیری باشیم. از طرفی، استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

دیگر خبرها

  • شکست رکورد ایران توسط ترانه احمدی در مسابقات اسکیت فری استایل
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • بازخوانی یک جنایت
  • شرط آزادی مشروط بابک زنجانی چیست؟/ بازخوانی روند پرونده
  • پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • بازخوانی بی‌نظیر آواز شجریان توسط خواننده پایتخت + ویدئو
  • پیکان جوانان در قزوین خاموش کرد!
  • گول خوردیم؛ این تصویر ترانه علیدوستی فیک از آب درآمد
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!