Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده برنامه «عندلیب» می‌گوید گروه موسیقی این برنامه آثار موسیقایی گذشته را که به دلایل مختلف قابلیت پخش ندارند، بازسازی و مجددا ضبط می‌کند اما اکنون کرونا فعالیت این گروه را مختل کرده است.

سعید مبشری ـ تهیه‌کننده برنامه رادیویی«عندلیب» ـ با یادآوری اینکه پخش این برنامه از حدود چهار سال پیش آغاز شده است، درباره محتوای آن به ایسنا گفت: ما در این برنامه درباره مباحث دنباله دار موسیقی اصیل ایرانی و پیوندی که با مخاطبش داشته و دارد، صحبت می‌کنیم؛ از وقتی که توانسته اند موسیقی ایرانی را روی صفحه‌های گرام ضبط کنند تا امروز که این آثار در دسترس ما قرار دارند، در برنامه بررسی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمرکز برنامه روی موسیقی سنتی است اما موسیقی فیلم و برداشت‌هایی که موسیقی پاپ از روی موسیقی سنتی داشته هم در بخش‌های مختلف برنامه پوشش داده می‌شود.

مبشری افزود: در دوره‌ای در تاریخ موسیقایی خود، آثاری را داشتیم که با برداشت از موسیقی سنتی، موسیقی‌هایی با عنوان پاپ سنتی یا موسیقی مردمی و اجتماعی ساخته می‌شد که نمونه‌اش آثار بدیع زاده است. ما روی این موضوع تمرکز کردیم که چطور اساتید موسیقی سنتی این پیوند را با موضوعات اجتماعی داشته‌اند و الان چه کار باید انجام دهیم که این پیوند دوباره برقرار شود و در همین راستا از کسانی که در این زمینه کاری انجام داده‌اند دعوت کردیم تا در برنامه «عندلیب» حضور پیدا کنند.

این تهیه کننده عنوان کرد که برنامه «عندلیب» یک گروه موسیقی دارد و آثاری را نیز تولید می‌کند؛ او در این خصوص افزود: می‌خواهیم بگوییم امکان پذیر است که موسیقی سنتی به عرصه اجتماع و اتفاقات روزمره بیاید و این امکان وجود دارد که ما برای اتفاقاتی که دغدغه روزمان است، موسیقی خوب بشنویم. همچنین خیلی از موسیقی هایی که می‌خواستیم استفاده کنیم بنا به دلایلی مثل کیفیت پایین نسخه موجود قابل استفاده نبوده و برای همین با گروه موسیقی برنامه «عندلیب» این آثار را بازسازی کرده و موسیقی را از اول ضبط می کنیم؛ فقط به خاطر اینکه این موسیقی ها از تاریخچه موسیقی  و ذهن مردم پاک نشود.

تهیه کننده برنامه «عندلیب» درباره نحوه‌ی تعامل با شنونده‌های این برنامه‌ی رادیویی عنوان کرد: در فضای مجازی و سایت رادیو ایران و سامانه پیامکی مان با مخاطب ارتباط داریم. برنامه‌ها در چند صفحه تخصصی موسیقی هم بارگذاری می‌شود. دو مدل مخاطب داریم؛ بخشی از شنوندگان ما مخاطبان حرفه‌ای و نیمه حرفه‌ای موسیقی هستند و گروهی دیگر مخاطب عام هستند که نظر هر دو گروه موثر است. نظرات مخاطبان را بررسی می‌کنیم و در انتخاب موضوع برنامه پیشنهادهای هر دو گروه مخاطبمان را در نظر می‌گیریم.

این برنامه ساز در پاسخ به این سوال که برنامه موسیقایی «عندلیب» چقدر مشمول محدودیت‌ها و خط قرمزهای سازمان صداوسیما می‌شود؟ اظهار کرد: آقای حیدری، گوینده برنامه بیش از ۴۰ سال است که گوینده سازمان هستند و علاوه بر این موسیقیدان و خواننده هم هستند و من هم حدود ۱۵ سال است در سازمان کار می‌کنم؛ ما از پیش آگاهی ذهنی از خط قرمزهای سازمان داشتیم. برای همین خیلی درگیر این قضیه نمی‌شدیم که مجبور به تغییر محتوا باشیم؛ حتی شاید برنامه ما به خاطر پیشینه‌ای که داشته و بازخوردهای مثبتی که مسوولان شنیده‌اند، یک مقدار از چهار چوب‌های سازمان بازتر عمل می‌کند.

این تهیه کننده در پایان درباره تاثیر کرونا در تولید برنامه «عندلیب» گفت: کرونا باعث شده جمع شدن گروه موسیقی مان در یک فضا و قرار گرفتن چندین نوازنده و خواننده در کنار هم کار سختی باشد و مجبوریم جدا جدا ضبط کنیم به جز این تاثیر زیادی نداشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه عندلیب موسیقی سنتی همه باهم علیه کرونا گروه موسیقی موسیقی سنتی تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۸۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی بدون خط

چند سالی می‌شود که ریشه پیدا کردن اینترنت و وابسته شدن زندگی روزمره مردم به آن، محصول جدیدی به نام «اسنپ» و «تپسی» را هم در سطح شهرها به بار نشانده است. این دو برنامه مترادف شدند زنگ‌خور آژانس‌های قدیمی را حسابی کم کرد و کرکره خیلی از آنها پایین کشید. آنها که باقی مانده‌اند هم به ناچار بعضی تماس‌هایشان را با عبارات «ماشین نداریم»، «محدوده طرح نمی‌رویم» یا «یک ساعت دیگه تماس بگیرید» پاسخ می‌دهند؛ اما امروزه اکثر نقاط شهر و در هر ساعتی تنها با روشن کردن گزینه «لوکیشن» می‌توان به راحتی سفر کرد.

این تاکسی‌ها که به آنها، تاکسی آنلاین، تاکسی موبایلی یا تاکسی بر خط می‌گویند چند وقتی است که با سرعت فراگیر و به پای ثابت سفرهای درون شهری شهروندان تبدیل شده است. شبیه تاکسی‌هایی که قدیمی نیستند؛ نه رنگ و شکل یکسان دارند، نه هنگام باران غیبشان می‌زند و نه چانه زنی و بگو مگو با مسافر را دارند؛ اما در کنار تمام این محاسن از بدو شروع به کار حاشیه‌هایی را با خود به همراه داشته و باعث ایجاد سوالات و ابهاماتی شده است. این استارت‌آپ‌ها چقدر در مقابل قانون پاسخگو هستند و تا چه میزان بر سازوکار دو برنامه تاکسی اینترنتی نظارت وجود دارد؟

مجله مهر در پرونده «تاکسی بدون خط» آخرین حاشیه‌های تاکسی‌های اینترنتی را مورد بررسی قرار می‌دهد و می‌کوشد در این مسیر حقوق راننده و مسافر را شانه به شانه یکدیگر پیگیری کند.

کد خبر 6093375

دیگر خبرها

  • برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • روش تهیه ترشی سیر به روش سنتی آذربایجانی
  • (ویدیو) فرآیند تهیه ترشی سیر به روش سنتی یک خانواده روستایی آذربایجانی
  • این ۸ وسیله حمام را فورا دور بیندازید
  • تاکسی بدون خط
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • ۸ وسیله مصرفی در حمام که باید فورا آنها را دور بیندازید
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • روسیه «واگنر» را بازسازی کرد تا از تکرار شورش آن جلوگیری کند